Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
20212223242526
272829303112
3456789
10111213141516

Lastentapahtumat

Kajos, joulukonsertti

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Lämpimästi tervetuloa virittäytymään joulun tunnelmaan Kajos -yhtyeen kanssa Lapinjärven kirkkoon su 15.12. klo18!
Luvassa suomen- , ruotsin- ja englanninkielisiä joululauluja, herkkiä ja villejä tunnelmia sekä pohjoismaisia kaikuja juurevalla tulkinnalla.

Vapaa pääsy.

Kajos on Sini Koskelaisen (äänitaiteilija) ja Susanna Syrjäläisen (sellisti) vahva duo, jossa pohjois- ja itämaiset kaiut, meditatiiviset äänimaisemat ja juurevat rytmit muodostuvat omanlaiseksi ambienssikseen. Yhtye käyttää vaihdellen soittiminaan ihmisääntä, selloa, koshia, armenialaista duduk-puhallinta ja lyömäsoittimia.

KUUNTELE: https://m.soundcloud.com/kajosband

Susanna Syrjäläinen on lappeenrantalais-helsinkiläinen sellisti. Hän valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta syksyllä 2017. Susanna on toiminut aktiivisesti erilaisissa kamarimusiikkiyhtyeissä, orkesterimuusikkona (mm. Joensuun ja Lappeenrannan kaupunginorkestereissa sekä Riku Niemi Orchestrassa), sellonsoitonopettajana, teatterimuusikkona (mm. Lappeenrannan kaupunginteatterin musiikkinäytelmä Kekkosessa, Myrskyluodon Maija -musikaalissa ja Ruunar ja Kyllikki -näytelmässä) sekä kevyen musiikin yhtyeissä soittaen ja laulaen. Hän on esiintynyt kahdesti Lappeenrannan kaupunginorkesterin solistina. Susanna on soittanut useilla eri festivaaleilla (esim. Ravello festival Italiassa, What ever Works -nykymusiikkifestivaali, Rootsinpyhtää -bluegrassfestivaali, Rockfestivaali Ilosaarirock sekä FLOW-festival) ja kuuluu lappeenrantalaisen kamarimusiikkifestivaali Elosoiton työryhmään. Hän on tehnyt jousisovituksia mm. Iisa-artistille. Susanna julkaisee oman sooloprojektinsa SUSANNA esikoisalbumin keväällä 2020. www.susannasyrjalainen.com

Sini Koskelainen on Helsingissä asuva laulaja-säveltäjä-esiintyjä. Koskelainen työskentelee päätoimisena laulajana ja säveltäjänä kansainvälisesti menestyneessä, Emma-patsaalla palkitussa vocal folk hop Tuuletar-yhtyeessä, joka tekee innovatiivista nykykansanmusiikkia instrumentteinaan ihmisääni. Koskelaisen sävellys "Alku" jonka Tuuletar äänitti v. 2016 Pohjois-Carolinassa, USA:ssa, ostettiin maailmanlaajuista suosiota saaneen tv-sarjan "Game of Thrones" traileriin. Koskelainen on valmistunut musiikin kandidaatiksi improvisaatio-esiintyjä-linjalta Göteborgista Högskolan för Scen och Musik-korkeakoulusta v. 2016. Lisäksi hän on kouluttautunut rytmimusiikin (jazz, populaarimusiikki, maailmanmusiikki) ja klassisen musiikin saralla Tanskassa sekä Suomessa. Hän on ohjannut lukuisia bändejä ja tehnyt satoja keikkoja yli 16 eri maassa. Työnantajina ovat olleet mm. Tasavallan Presidentin Kanslia, Vantaan viihdeorkesteri, CGI, Reaktor, Taiwan Choral Music Center, japanilainen Plankton-järjestö, Svenska Kyrkan, Götanmaan Kalevalaiset Ry, Unicef ja Ruotsinsuomalainen Keskusliitto (RSKL). Yhteistyökumppaneina ovat olleet esimerkiksi Lauri Tähkä, Cirko, Pekko Käppi, Tsuumi Soundsystem, Pete Parkkonen, Mari Sainio (neoklassisen/elokuvamusiikin säveltäjä), PAIAP (International platform for authentic encounterings with the audience), Vic Vem (ruotsalainen rap-tähti), Sallyswag (ruotsalainen maailmanmusiikin yhtye).
www.sinikoskelainen.com

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Lapinjärven kirkko
Lapinjärventie
07800 Lapinjärvi