Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
17181920212223
2425262728291
2345678
9101112131415

Lastentapahtumat

East Coast Jazz Club - Tuula & Petri Krzywacki Duo

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Taiturimainen kitaristi Petri Krzywacki ja ilmaisuvoimainen laulaja Tuula Krzywacki vierailevat Kotka Jazz ry:n isännöimällä East Coast Jazz Clubilla. In the Spirit of Nancy Wilson -konsertissa kuullaan amerikkalaisen laulajalegendan ohjelmiston helmiä, jotka ovat inspiroineet duoa heidän omassa musiikillisessa ilmaisussaan - herkkää jazztunnelmaa ja rouheita blues-sävyjä. Jazzin ja bluesin välille niin herkästi rakentuvia raja-aitojahan Wilson pyrki häivyttämään.

Nancy oli ennen kaikkea tarinankertoja, jonka tulkinnat säväyttävät kuuntelukerrasta toiseen. "Nancyn tapa jäsentää musiikkia rytmisesti on huikean rohkeaa ja ilmaisuvoimaista, esikuvallista instrumentista riippumatta", Petri Krzywacki toteaa.

Nancy Wilson oli todellinen supertähti Yhdysvalloissa ja maailmalla. Duon mukaan onkin hämmästyttävää, kuinka Suomessa häntä ei tunneta jazzpiirien ulkopuolella. "Halusimme koota monipuolisen otannan Nancyn ohjelmistosta ja tarjota sen myötä kuulijoille konsertillisen juurevaa jazzia ja koskettavia tunnelmia. Pyrimme tavoittelemaan alkuperäisten kappaleiden henkeä – suurella nöyryydellä ja kunnioituksella", Tuula Krzywacki sanoo.

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Ravintola Kairo
Satamakatu 7
48100 Kotka