Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
23242526272829
30123456
78910111213
14151617181920

Lastentapahtumat

Kokemusasiantuntijoiden kokoontumisajot

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Kulttuuripalveluilla on mahdollisuus ennaltaehkäistä yhteiskunnallisten ongelmien hoitamisesta syntyviä kustannuksia. Esimerkiksi yleislääkärikäynnit ja mielenterveyspalvelujen käyttö ovat vähentyneet ja sairaalajakson lyhentyneet sekä aiheettomat poissaolot työpaikoilla vähentyneet. Tilaisuudessa Kansallismuseon museopalvelujohtaja Tiina Mertanen puhuu kulttuurin ja mielenterveyden yhteydestä.

LOV ME -hanke on käyttäjälähtöisen kokeilevan kehittämisen hanke, jonka tavoitteena on positiivisen mielenterveyden vahvistaminen kokeilukulttuurin keinoin. Hanke on kolmivuotinen STEAn rahoittama yhteishanke, jossa ovat mukana Finfami Uusimaa ry, Kukunori ry ja Kakspy ry. Hankkeen toiminta-alue on pääkaupunkiseutu ja Kymenlaakso. Kotkassa hankkeen kokemuksista on kasvanut osallistava esitys Äkkisyvää, joka toteutetaan päivän aikana. Myös hankkeessa kehitetty Kokemusta on –iltojen tulokset julkistetaan seminaarissa.

Tilaisuudessa on kokemusasiantuntijuuteen liittyviä työpajoja. Tapahtuman aikana on mahdollista lainata Elävä Kirja keskustelua varten. Lainattavina kirjoina mm. synnytyksen jälkeinen masennus, kaksisuuntainen mielialahäiriö, hoitovirheet, päihdeläheinen.

Tapahtuma on tarkoitettu kohtaamispaikaksi kokemusasiantuntijoille. Tilaisuus on avoin myös mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, eri ammattiryhmiä edustaville henkilöille sekä kenelle tahansa asiasta kiinnostuneelle. Tilaisuuteen ei tarvita ennakkoilmoittautumista ja tapahtuma on ilmainen.

Ajat
Paikka
Merikeskus Vellamo
Tornatorintie 99
48100 Kotka