Sök evenemang

Ti On To Fre
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

Sibbo Toner gitarrfestival

Evenemanget har redan ägt rum.
Veckoslutets programhelhet är en fördomsfri och unik kombination av något bekant och något helt nytt och spännande och vi vill erbjuda den nyfikna konsertbesökaren ett konsertpaket i toppklass. Festivalens utländska gäst, spanjoren Àlex Garrobé, tillhör den klassiska gitarreliten av idag. Han uppträder både med en solorecital och som orkestersolist.

Sipoon äänet – Sibbo toner är en musikfestival i Sibbo. Idén om en egen festival föddes för ett par år sedan under ett möte mellan Sibbo kommun och olika musikaktörer. Alla hade samma dröm – att ge musikens magiska kraft åt kommuninvånarna och att lyfta fram både lokala och internationella konstnärer.

Festivalen erbjuder mångsidigt program för både barn och vuxna, allt från ivriga amatörmusiker till erfarna besökare av klassiska konserter. Konserter och andra intressanta evenemang arrangeras runt om i Nickby.

Gitarristen Petri Kumela fungerar som konstnärlig ledare för festivalen Sipoon äänet – Sibbo toner och som arrangörer fungerar Sibbo kommuns kulturtjänster, Sibbo svenska församling, Sipoon suomalainen seurakunta, Sibbo bibliotek och Lilla Villan.

Tidpunkter
Typ av evenemang
Plats
Artborg 35
Pilvilinnavägen 2, Nickby
04130 Sibbo
Biljetter
Biljetter till alla konserter finns till salu vid dörren eller via Netticket.fi